Logo

Chokoladekage med cognac

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bund:
250 g valnødder
250 g sukker
4 æggehvider

Creme:
5 æggeblommer
130 g sukker
250 g chokolade
250 g smør
10 spsk cognac
1 spsk kaffepulver

Pynt:
Halve valnødder
rå marcipan

Bund:
Æggehviderne piskes meget stive med sukkeret.
De malede valnødder vendes i.
Massen fordeles på to smørsmurte og meldryssede lagkageforme.
Bages ved 175º til de er lysebrune.

Creme:
Chokolade og smør smeltes og svales.
Æggeblommer og sukker piskes til det er tykt og blandes i chokolademassen sammen med cognac og kaffepulver, der er udrørt i lidt varmt vand.
Cremen lægges i mellem oven på kagen, som pyntes med halve valnødder og marcipan.
Evt. kandiserede violer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.104 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her