Logo

Chokoladekage med cognacsmørcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g hvedemel
125 g smør
200 g sukker
3 æggeblommer
1 tsk natron
3 æggehvider
1 1/2 dl mælk
125 g chokolade
Fyld:
50 g smør
50 g flormelis
2 tsk cognac

Fedtstof, mælk og chokolade koges og afkøles.
Derefter røres sukker og æggeblommer i.
Hvedemel, hvori natron er sigtet, blandes i, og det hele røres til en ensartet masse.
Til sidst vendes de stift piskede æggehvider forsigtigt i massen.
Den færdigrørte masse hældes i en smurt springform.
Bages i forvarmet ovn på nederste rille ved 175°C varme i ca 45 min. Når kagen er afkølet, skæres den igennem, og cognac - smørcremen smøres mellem lagene.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Savarin Kage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grødbrød med abrikoserEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spansk appelsinsirup cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødløgsrelish med rabarberUdenfor sæson, kan du enten vælge frosne rabarber eller blommer
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!