Logo

Chokoladekage med creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 dl sukker
70 g margarine stuetemperatur
1 æggeblomme
1/2 dl lys sirup
4 dl hvedemel
1 3/4 dl kakao
1 1/2 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
3 dl letmælk
3 æggehvider
2 1/2-3 dl chokoladecreme
 
Chokoladecreme:
2 1/2 dl kvark
1/2 dl cremefraiche
100 g mørk blokchokolade smeltet
1 dl kakao
1 spsk vaniljesukker
 
Varm ovnen til 175°C.
Rør sukker og margarine lyst og luftigt.
Tilsæt æggeblomme og sirup og rør det ensartet.
Bland hvedemel, kakao, bagepulver og salt.
Sigt blandingen i æggemassen og bland det skiftevis med mælken.
Pisk æggehviderne til fast skum og vend det forsigtigt i dejen.
Fordel dejen i 2 smurte og melede springforme og bag 30-35 min eller
til kagerne er gennembagte.
Rør chokoladecremen sammen.
Læg den ene kage som bund på et kagefad.

Smør 1/3 af chokoladecremen på og læg den anden kage over.
Smør resten af cremen over kagen, gerne så den bliver helt dækket.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.076 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fastelavnsboller - Bagerens opskriftFasterlavn har været fejret i mere end tusind år, og fasterlavsboller har derfor længe...
• Rabarberkage 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Franskbrød - kold hævningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Crêpes SuzetteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os