2 dl sukker 
70 g margarine stuetemperatur 
1 æggeblomme 
½ dl lys sirup 
4 dl hvedemel 
1 ¾ dl kakao 
1 ½ tsk  bagepulver 
½ tsk  salt 
3 dl letmælk 
3 æggehvider 
2 ½-3 dl chokoladecreme 
 
Chokoladecreme: 
2 ½ dl kvark 
½ dl cremefraiche 
100 g mørk blokchokolade smeltet 
1 dl kakao 
1 spsk  vaniljesukker 
 
Varm ovnen til 175°C. 
Rør sukker og margarine lyst og luftigt. 
Tilsæt æggeblomme og sirup og rør det ensartet. 
Bland hvedemel, kakao, bagepulver og salt. 
Sigt blandingen i æggemassen og bland det skiftevis med mælken. 
Pisk æggehviderne til fast skum og vend det forsigtigt i dejen. 
Fordel dejen i 2 smurte og melede springforme og bag 30-35 min eller 
til kagerne er gennembagte. 
Rør chokoladecremen sammen. 
Læg den ene kage som bund på et kagefad. 
Smør ⅓ af chokoladecremen på og læg den anden kage over. 
Smør resten af cremen over kagen, gerne så den bliver helt dækket.