Logo

Chokoladekage med creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl sukker
70 g margarine stuetemperatur
1 æggeblomme
½ dl lys sirup
4 dl hvedemel
1 ¾ dl kakao
1 ½ tsk bagepulver
½ tsk salt
3 dl letmælk
3 æggehvider
2 ½-3 dl chokoladecreme
 
Chokoladecreme:
2 ½ dl kvark
½ dl cremefraiche
100 g mørk blokchokolade smeltet
1 dl kakao
1 spsk vaniljesukker
 
Varm ovnen til 175°C.
Rør sukker og margarine lyst og luftigt.
Tilsæt æggeblomme og sirup og rør det ensartet.
Bland hvedemel, kakao, bagepulver og salt.
Sigt blandingen i æggemassen og bland det skiftevis med mælken.
Pisk æggehviderne til fast skum og vend det forsigtigt i dejen.
Fordel dejen i 2 smurte og melede springforme og bag 30-35 min eller
til kagerne er gennembagte.
Rør chokoladecremen sammen.
Læg den ene kage som bund på et kagefad.

Smør ⅓ af chokoladecremen på og læg den anden kage over.
Smør resten af cremen over kagen, gerne så den bliver helt dækket.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.347 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?