Logo

Chokoladekage med flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

Dej:
3 æg
125 g sukker
175 g smør
1 tsk bagepulver
100 g hvedemel
1 spsk kakao
Fyld:
2 ½ dl piskefløde
2 tsk vaniljesukker
*


Pisk æggene med sukker.
Smelt smørret ved svag varme og afkøl det.
Rør det i æggemassen, når det er kølet lidt af.
Bland bagepulveret med hvedemel og kakao og rør det i æggemassen.
Fyld dejen i en velsmurt springform og bag kagen ved 175 °C i ca 25 min.


Kagen løsnes forsigtigt af formen og vendes ud. Lad den blive kold.
Flæk den kolde kage og læg den sammen med fløden, der er pisket til
skum og smagt til med vaniljesukkeret, tag lidt fra til pynt.





Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.510 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?