Logo

Chokoladekage med flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


#

Dej:
3 æg
125 g sukker
175 g smør
1 tsk bagepulver
100 g hvedemel
1 spsk kakao
Fyld:
2 1/2 dl piskefløde
2 tsk vaniljesukker
*


Pisk æggene med sukker.
Smelt smørret ved svag varme og afkøl det.
Rør det i æggemassen, når det er kølet lidt af.
Bland bagepulveret med hvedemel og kakao og rør det i æggemassen.
Fyld dejen i en velsmurt springform og bag kagen ved 175 °C i ca 25 min.


Kagen løsnes forsigtigt af formen og vendes ud. Lad den blive kold.
Flæk den kolde kage og læg den sammen med fløden, der er pisket til
skum og smagt til med vaniljesukkeret, tag lidt fra til pynt.





Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.272 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ChokoladebradepandekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FlødeostekageDen legendariske ostekage med den nemme sprøde kiksebund og kirsebær i gelé kan den dag i...
• Nanas kanelkage Skærekage - Den er virkelig god
• Æble- og kanelisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!