Logo

Chokoladekage med glasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kager

150 g smør, smeltet
3 æg
250 g sukker piskes sammen med æggene
175 g hvedemel
2 tsk bagepulver
3 spsk kakao
1 dl mælk

Kokosglasur:
50 g smør
3 æggehvider
200 g melis
4 dl kokosmel

eller Toscaglasur:
125 g smør
115 g melis
2 ½ spsk hvedemel
2 ½ spsk mælk
100 g hakkede mandler

Alle ingredienserne til dejen røres sammen.
Bages i en bradepande i ca. 10 min. ved 200ºC.
Glasuren varmes igennem.
Smøres på kagen og bages ved 200ºC i ca. 10 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.372 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her