Logo

Chokoladekage med glasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kager

150 g smør, smeltet
3 æg
250 g sukker piskes sammen med æggene
175 g hvedemel
2 tsk bagepulver
3 spsk kakao
1 dl mælk

Kokosglasur:
50 g smør
3 æggehvider
200 g melis
4 dl kokosmel

eller Toscaglasur:
125 g smør
115 g melis
2 ½ spsk hvedemel
2 ½ spsk mælk
100 g hakkede mandler

Alle ingredienserne til dejen røres sammen.
Bages i en bradepande i ca. 10 min. ved 200ºC.
Glasuren varmes igennem.
Smøres på kagen og bages ved 200ºC i ca. 10 min.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.700 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?