Logo

Chokoladekage med kokosdrys

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg
300 g raffineret hvid sukker/rørsukker
225 g hvedemel
2 1/2 tsk bagepulver
1 1/2 tsk vaniljesukker
4 strøgne spsk kakao
1 1/2 dl soyamælk/kokosmælk
150 g plantemargarine 
Pynt: kokosmel 
 
Creme:
100 g plantemargarine
150 g flormelis
3-4 spsk kakao
1 æg (pasturiseret)
3 1/2 dessertske kogende vand 
 
Sukker og æg piskes godt (elpisker).
Maagarinen smeltes i en kasserolle og kommes i.
Resten tilsættes i en smurt, meldrysset springform.
Kagen bages ved 175ºC i en forvarmet ovn i 35-45 min. på nederste rille.
Mens kagen bages piskes alle ingredienserne til cremen med en elpisker, til den er let og luftig.
Cremen smøres over den afkølede kage og kokosmelet drysses over og
den kan serveres. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.397 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kokosmakroner 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AnsjosbrødTilberedningstid: ca. 35 min. Hævetid, i alt: 40 min. Bagetid: 35-40 min. Fryseegnet....
• Lagkagebunde, bruneLagkagebundene kan tilsættes forskellige smagsstoffer. Forslag til forskelligt fyld og...
• Kaffeis med kaffesirupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os