Logo

Chokoladekage med kokosdrys

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 æg
300 g raffineret hvid sukker/rørsukker
225 g hvedemel
2 ½ tsk bagepulver
1 ½ tsk vaniljesukker
4 strøgne spsk kakao
1 ½ dl soyamælk/kokosmælk
150 g plantemargarine 
Pynt: kokosmel 
 
Creme:
100 g plantemargarine
150 g flormelis
3-4 spsk kakao
1 æg (pasturiseret)
3 ½ dessertske kogende vand 
 
Sukker og æg piskes godt (elpisker).
Maagarinen smeltes i en kasserolle og kommes i.
Resten tilsættes i en smurt, meldrysset springform.
Kagen bages ved 175ºC i en forvarmet ovn i 35-45 min. på nederste rille.
Mens kagen bages piskes alle ingredienserne til cremen med en elpisker, til den er let og luftig.
Cremen smøres over den afkølede kage og kokosmelet drysses over og
den kan serveres. 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.812 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?