Logo

Chokoladekage med kokosglasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 æg
850 g sukker
450 g smeltet margarine
3 spsk kakaopulver
4 spsk vaniljesukker
660 g hvedemel
4 ½ tsk bagepulver
4 dl kold kaffe
 
Glasur:
150-180 g margarine

300 g flormelis
6 spsk kakaopulver
6 tsk vaniljesukker
18 cl (12 spsk) kaffe (kan erstattes med orangejuice, hvis det smager dig bedre)
300 g kokosmel
 
Æg og sukker piskes skummende og resten af ingredienserne blandes i.
Dejen hældes i en stor bradepande og bages ca. 20-25 minutter ved 200°C.


Glasur: Margarinen smeltes og resten af ingredienserne blandes heri.
Glasuren smøres over den lune kage efter bagning.

 

Tips:

Kan også bages i muffinsforme, med 10-12 min bagetid.

En stor bradepande, er den der følger med ovnen, dvs ovnens bradepande.

Kagen kan også tilsættes 100 g smeltet (afkølet) mørk chokolade.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.333 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?