Logo

Chokoladekage med kokosglasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

5 æg
850 g sukker
450 g smeltet margarine
3 spsk kakaopulver
4 spsk vaniljesukker
660 g hvedemel
4 1/2 tsk bagepulver
4 dl kold kaffe
 
Glasur:
150-180 g margarine

300 g flormelis
6 spsk kakaopulver
6 tsk vaniljesukker
18 cl (12 spsk) kaffe (kan erstattes med orangejuice, hvis det smager dig bedre)
300 g kokosmel
 
Æg og sukker piskes skummende og resten af ingredienserne blandes i.
Dejen hældes i en stor bradepande og bages ca. 20-25 minutter ved 200°C.


Glasur: Margarinen smeltes og resten af ingredienserne blandes heri.
Glasuren smøres over den lune kage efter bagning.

 

Tips:

Kan også bages i muffinsforme, med 10-12 min bagetid.

En stor bradepande, er den der følger med ovnen, dvs ovnens bradepande.

Kagen kan også tilsættes 100 g smeltet (afkølet) mørk chokolade.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.978 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sirupslagkage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gulerodskage med appelsinsaftEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Squash-/gulerodskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Schiuma di liquirizia di Calabria con salsa di anice di badianaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os