Logo

Chokoladekage med kokosmel og juice

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
200 g sukker
125 g smør
125 g hvedemel
1 tsk bagepulver
3 spsk kakao
2 tsk vamillepulver
1 dl appelsinjuice + evt. appelsinskal
kokosmel
 
Smelt smørret. Pisk æg, sukker og smør let og skummende.
Bland resten af ingredienserne i og pisk godt.
Hæld dejen i en bradepande.
Drys kokosmel over.
Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 175°C (155°C i varmluftovn) i ca. 25 min.


Tips: Hakkede mandler kan også blandes i opskriften.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.711 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?