Logo

Chokoladekage med rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g smør
250 g sukker
3 æg
2 spsk kakao
100 g rosiner
1/2 dl fløde
3/4 dl mælk
2 tsk bagepulver
275 g hvedemel

Smør og sukker røres godt, til det er let og luftig, æggeblommerne røres i én ad gangen.
Tilsæt kakao og rosiner.
Bland fløde og mælk og rør det skiftevis med melet, der er blandet med
bagepulveret.
Æggehviderne piskes helt stive og vendes forsigtigt i til slut.
Fyld dejen i en velsmurt sandkageform og bag kagen på næstnederste rille ved 175°C i ca 50 min.
Lad kagen stå og svale lidt af, inden den tages ud af formen.
Når den er taget ud, køler den af på en bagerist.
Sigt lidt flormelis over kagen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.305 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stor smørkage - gærdejsversionEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid chokoladeglasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tsoureki - Græsk påskebrød- Greek Easter Bread - Vi ønsker dig Kali Epitichia eller held og lykke i din bagning!
• Søde butterdejsskaller med nougatfløde og appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os