Logo

Chokoladekage på 25 minutter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g flydende margarine
200 g sukker
200 g hvedemel
1 tsk bagepulver
3 æg
3 store spsk mørk kakao
150-200 g lys chokolade (evt. Marabou)      
Pisk smør og sukker sammen, pisk derefter hvedemel og bagepulver i.
Så æggene.
Bland kakao med lige nok vand til at det bliver en tyk creme og pisk det herefter i dejen.
Bræk chokoladen i stykker (hvis du bruger Marabou så i de stykker den er delt op i).
Bland det i dejen og kom det hele i en smurt bradepande og stil den i en forvarmet ovn på 180°C i 20 minutter.
Tips: Lidt af pladechokoladen kan evt "strimles" og kommes ovenpå den færdigbagte kage. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.933 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her