Logo

Chokoladekage på 25 minutter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g flydende margarine
200 g sukker
200 g hvedemel
1 tsk bagepulver
3 æg
3 store spsk mørk kakao
150-200 g lys chokolade (evt. Marabou)      
Pisk smør og sukker sammen, pisk derefter hvedemel og bagepulver i.
Så æggene.
Bland kakao med lige nok vand til at det bliver en tyk creme og pisk det herefter i dejen.
Bræk chokoladen i stykker (hvis du bruger Marabou så i de stykker den er delt op i).
Bland det i dejen og kom det hele i en smurt bradepande og stil den i en forvarmet ovn på 180°C i 20 minutter.
Tips: Lidt af pladechokoladen kan evt "strimles" og kommes ovenpå den færdigbagte kage. 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.923 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvid chokolade og hindbær cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tropiske muffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kage af sød kartoffelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid chokoladeis med muskatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os