Logo

Chokoladekage Nemesis fra The River Café

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Få opskriften på chokoladekagen fra den berømte The River Café. “Uuuh, den er god. Den er helt uden mel, men det kræver, at

 

Få opskriften på chokoladekagen fra den berømte The River Café. “Uuuh, den er god. Den er helt uden mel, men det kræver, at man løber 3-4 kilometer ekstra dagen efter.” Til cirka 10-12 personer

675 gram mørk chokolade (70 procent)
450 gram usaltet smør
10 æg
675 gram sukker
Til servering: cremefraiche
springform, 27 centimeter i diameter


A. Forvarm ovnen til 160°C.

 

B. Smelt chokolade og smør over vandbad i en gryde.

Lad det køle af efter det er smeltet.

C. Pisk æg og sukker med en elpisker i en stor skål i cirka fem minutter indtil det stivner.

Vend chokolade/smørcremen sammen med æggemassen indtil det bliver en tæt, sammenhængende masse.

D. Hæld det i springformen og placer springformen i en bradepande, som du fylder halvt op med kogende vand.

Bag den i ovnen i en time.

Sluk for ovnen og lad kagen køle fuldstændig af i ovnen.

Server kagen med en smule cremefraiche.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (12 stemmer)
Siden er blevet set 19.744 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her