Logo

Chokoladeovertræk, grundopskrift

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Chokolade - Chokoladen skal være af høj kvalitet med et højt indhold af
kakaosmør og kakaomasse.
Spisechokolade egner sig ikke til overtræk.
Opløs chokoladen brækket i mindre stykker i et lunt vandbad
(vandtemperatur ca. 50ºC)
Rør chokoladen ud, den skal have en temperatur på ca. 40ºC.
Udskift det lune vand til koldt vand og nedkøl chokoladen til ca. 30ºC.
Kasser det kolde vand.
Fyld atter lunt vand i, ca. 34ºC varmt, for mellem 32-34ºC har
chokoladen den rette arbejdstemperatur.
Hold temperaturen konstant, mens der arbejdes med chokoladen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.145 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Royal Dessertkage Kagen kan fryses eller gemmes i kagedåse
• FødselsdagsbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Simpel pæretærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbertærte med smuldredej i mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!