Logo

Chokoladeovertræk til kager, is m.m.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 ½ dl piskefløde
60 g glukosesirup
250 g mørk chokolade 56%
 
Kog fløde og glukosesirup op i en lille kasserolle.
Hak chokoladen meget fint imens og kom den i en lille skål.
Hæld halvdelen af den varme fløde over chokoladen og rør rundt med små bevægelser, så chokoladen opløses, og massen bliver homogen.
Tilsæt resten af fløden lidt ad gangen, mens du rører rundt, og benyt overtrækket med det samme.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.576 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?