Logo

Chokoladescones

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
550 g hvedemel
20 g kakaopulver
5 g salt
100 g mørk chokolade
225 g koldt smør
25 g bagepulver
120 g sukker
4 dl kærnemælk

Forvarm ovnen til 220°C.
Sigt hvedemel, kakaopulver og salt sammen i en skål.
Hak chokoladen, men ikke for fint.
Stil det til side.
Del smørret i terninger og smuldr det hurtigt ud i melet.
Der må gerne være klumper tilbage.
Tilsæt derefter bagepulver, sukkerog den hakkede chokolade og bland det uden at mase smørklumperne ud.
Kom til sidst kærnemælk i og saml dejen hurtigt.
Rul dejen ud i 1 ½ cm tykkelse på et bord drysset med hvedemel.
Brug et almindeligt glas og udstik til scones. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Lad dem bage i midten af ovnen i 7-10 minutter.
De færdige chokoladescones skal revne på midten og være lysebrune i bunden.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.205 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?