Logo

Chokoladesnitter med mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
240 g smør
240 g sukker
4 æg
4 spsk kakao
lidt mandelessens
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
Pynt:
35 g mandelsflager

Smør og sukker røres godt sammen.
Slå æggene ud i en skål og pisk dem let sammen.
Rør æggene i lidt ad gangen og rør dejen til den er blevet let og luftigt.
Tilsæt kakao samt mandelessens, rør til det er godt fordelt i dejen. Melet blandes med bagepulveret.
Til slut blandes melet i dejen.
Smør en lille bradepande (ca. 35x20cm) godt, fyld dejen i.
Drys mandelflager på toppen af dejen og stil kagen i ovnen ved 200°C, lad den bage i ca. 35 minutter ved 190°C.
Den bagte kage køles af og skæres i passende stykker.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 899 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fruit cakeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Schweisisk gulerodskage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grøn lagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fragilite med jordbærflødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os