Logo

Chokoladespecier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g flormelis
350 g hvedemel
250 g margarine
1 æg
150 g mørk chokolade
 
Flormelis, hvedemel, margarine og æg blandes sammen til en dej.
Derefter hakkes chokoladen i små stykker og blandes i.
Skal først blandes i den færdige dej, ellers kan man ikke få den til at
hænge sammen.
Dejen rulles ud i to lige store pølser og lægges på bagepapir i køleskabet
i ca. 1 time.
Pølserne tages ud og skæres i tynde skiver, og bages til de er lysebrune
ved 250ºC  i ca. 5 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.321 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Boller, bagt uden gærHjemmebagte boller smager bare bedst, især lune fra ovnen med smør og syltetøj. disse er...
• Mandelsnitter En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ceddar oste majsbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Babaco-kompotBabaco-kompot kan serveres med kokos eller ingefæris eller i surmælksprodukter til...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os