Logo

Chokoladevafler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 spsk sukker
1 knivspids salt
2 æg
2.5 dl hvedemel
2 dl mælk
40 g mørk chokolade
20 g smeltet smør
revet skal fra 1 appelsin
 
Rør sukker, salt og æg sammen.
Pisk hvedemel og mælk i og rør dejen glat.
Hak chokoladen groft.
Tilsæt smeltet smør, appelsinskal og chokolade.
Lad dejen hvile ca. 15 min.
Bag vaflerne sprøde i et vaffeljern.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.617 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?