Logo

Choko-lagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 glas Nutella
1 liter fløde
1 pk. flødeboller ( 12 )
flormelis
kakaopulver
3 lagkagebunde
evt. bær af forskellige arter.

 
Pisk ½ liter fløde, som derefter blandes forsigtigt med Nutellaen.
(bedst med en dejskraber )
Nutellacremen fordeles jævnt på lagkagebundene, bunden af
flødebollerne skæres fra men gemmes.
Efter cremen er fordelt jævn ”klaskes” 6 flødeboller oven på cremen.
Og det samme med næste lag.
Flormelis og kacaopulver blandes med vand, og fordeles på toppen (man
kan også bare fordele flødeskum på toppen + en masse bær).
Resten af flødeskummet piskes og kommes i en plasticpose, og der
klippes et lille hul i hjørnet.
Derefter dekoreres kanterne hele vejen rundt og flødebollebundene
stilles fint op ad kanten.
Efter ca. ½ time i køleskabet er den klar til servering.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.474 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?