Logo

Choko-lagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 glas Nutella
1 liter fløde
1 pk. flødeboller ( 12 )
flormelis
kakaopulver
3 lagkagebunde
evt. bær af forskellige arter.

 
Pisk 1/2 liter fløde, som derefter blandes forsigtigt med Nutellaen.
(bedst med en dejskraber )
Nutellacremen fordeles jævnt på lagkagebundene, bunden af
flødebollerne skæres fra men gemmes.
Efter cremen er fordelt jævn ”klaskes” 6 flødeboller oven på cremen.
Og det samme med næste lag.
Flormelis og kacaopulver blandes med vand, og fordeles på toppen (man
kan også bare fordele flødeskum på toppen + en masse bær).
Resten af flødeskummet piskes og kommes i en plasticpose, og der
klippes et lille hul i hjørnet.
Derefter dekoreres kanterne hele vejen rundt og flødebollebundene
stilles fint op ad kanten.
Efter ca. 1/2 time i køleskabet er den klar til servering.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.068 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Surdej til rugbrød 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Inges grahamsbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Upside down cake fra USAEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tiramisu med frugt – portionsanrettetUdgangspunktet er en klassisk italiensk Tiramisu, dvs. en bund af opblødte Ladyfingers og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvad spiser du til frokost?



Foreslå nyt svar
Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?





Foreslå nyt svar

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Foreslå nyt svar
Fortæl dine venner om os