Logo

Chokoroulade med Daim

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rouladebund:
3 æg
1 1/2 dl sukker
1 dl hvedemel
1/2 dl cacao
1 tsk bagepulver

Fyld:
100 g smør
1 dl flormelis
1 æggeblomme
1 æggehvide
1 grofhakket dobbelt Daim chokolade

Pynt:
ca. 50 g mørk chokolade
2 spsk chokoladekrymmel

Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Pisk hvedemel, cacao og bagepulver i blandingen.

Fordel dejen i et ensartet lag på en bageplade beklædt med bagepapir og bag den ved 250°C i ca. 5 min. - pas på den ikke brænder på.

Vend bunden ud på sukkerdrysset bage- eller pergamentpapir og træk det øverste papir af. lad bunden afkøle under et fugtigt viskestykke.

Rør ingredienserne til fyldet sammen, fordel det på rouladebunden og rul den sammen.

Læg rouladen i køleskabet i 1 til 2 timer.

Dekorér med smeltet chokolade og drys med krymmel inden chokoladen smelter.

Er fryseegnet uden dekoration.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.077 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Clotted cream - størknet cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med forårsløgEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Familiens favoritbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage i fire lag med saltet karamelDenne kage er ikke nem at lave, sviner, roder og kræver overblik. Men til gengæld er den...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os