Rouladebund: 
3 æg 
1 ½ dl sukker 
1 dl hvedemel 
½ dl cacao 
1 tsk bagepulver 
Fyld: 
100 g smør 
1 dl flormelis 
1 æggeblomme 
1 æggehvide 
1 grofhakket dobbelt Daim chokolade 
Pynt: 
ca. 50 g mørk chokolade 
2 spsk chokoladekrymmel 
Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Pisk hvedemel, cacao og bagepulver i blandingen. 
Fordel dejen i et ensartet lag på en bageplade beklædt med bagepapir og bag den ved 250°C i ca. 5 min. - pas på den ikke brænder på. 
Vend bunden ud på sukkerdrysset bage- eller pergamentpapir og træk det øverste papir af. lad bunden afkøle under et fugtigt viskestykke. 
Rør ingredienserne til fyldet sammen, fordel det på rouladebunden og rul den sammen. 
Læg rouladen i køleskabet i 1 til 2 timer. 
Dekorér med smeltet chokolade og drys med krymmel inden chokoladen smelter. 
Er fryseegnet uden dekoration.