Logo

Chokospelttoppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/4 l æggehvider piskes med 50 g sukker
250 g smeltet smør
135 g økologiske rør- eller roesukker
150 g hakket chokolade
lidt appelsinolie eller reven skal af en økologisk appelsin
7 g kakao
275 g valset spelt (fine havregryn kan også bruges)
175 g sigtet spelt (hvedemel kan også bruges)

Æggehvider piskes. Smørret smeltes.
Rørsukker, chokolade, kakao, orangeolie, sigtet spelt og valset spelt blandes sammen.
Det smeltede smør blandes i, og de piskede æggehvider vendes i til sidst - lidt ad gangen.
Sættes i toppe med to spiseskeer på bagepapir eller en smørsmurt og
melet plade.
Bages lyse ved 170.°C i ca. 40 minutter.
Kan evt. bunddyppes med tempereret økologisk chokolade.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 992 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Othellolagkage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Engelske chokolade muffins En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PufkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med isBrug denne nemme opskrift og få pandekager med et friskt pift af citronskal - perfekte...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os