Logo

Chorizosnegle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(15 stk)
½ kg italiensk hvedemel 2 dl vand
½ dl olivenolie
15 g gær
1 tsk Maldon-salt
Fyld:
15 skiver stærk spansk chorizopølse
1 finthakket rød chili
2 hakkede tomater

Kør, hvedemel, vand, olie og gær i ca. 10 min på en røremaskine.
Tilsat salt, og kør videre i ca. 2-3 min.
Alternativt æltes dejen grundigt igennem med hænderne.
Skær chorizopølsen i grove stykker, og steg dem på en pande med chili og tomater.
Rul dejen ud til et rektangel, fordel fyldet, og rul dejen sammen til en pølse, der skæres i 2 cm tykke skiver.
Bag sneglene ca. 10-12 min ved 200°C.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.754 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her