Logo

Chorizosnegle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(15 stk)
1/2 kg italiensk hvedemel 2 dl vand
1/2 dl olivenolie
15 g gær
1 tsk Maldon-salt
Fyld:
15 skiver stærk spansk chorizopølse
1 finthakket rød chili
2 hakkede tomater

Kør, hvedemel, vand, olie og gær i ca. 10 min på en røremaskine.
Tilsat salt, og kør videre i ca. 2-3 min.
Alternativt æltes dejen grundigt igennem med hænderne.
Skær chorizopølsen i grove stykker, og steg dem på en pande med chili og tomater.
Rul dejen ud til et rektangel, fordel fyldet, og rul dejen sammen til en pølse, der skæres i 2 cm tykke skiver.
Bag sneglene ca. 10-12 min ved 200°C.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.231 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Julemandens grovbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Verdens bedste brød, sådan er det bareHar du hørt om verdens bedste brød? Det brød, der bages i gryde og bliver så utroligt...
• Kirsebærtærte En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Islagkage med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os