Logo

Christinas Squashkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

3 æg
2 dl olie
4 dl sukker
5 dl hvedemel
5 dl revet squash ( uden skræl )
150-200 g revet eller hakket chokolade

eller 100 g chokolade og 100 g mandler
1 tsk salt
3 tsk kanel
2 tsk vanilje
2 tsk natron
1/4 tsk bagepulver
 
Æg, olie og sukker piskes sammen med håndmixer, gerne 5 min.
Derefter kommes hvedemel i og røres godt.
Så kommes den revede squash og chokoladen i og røres sammen.
Til allersidst kommes kanel, salt, vanilje, natron og bagepulver i.
Bages i 30-35 minutter ved 180°C i varmluftovn og 200°C i alm. ovn.

Tips: Kagen bør afkøles lidt inden den bliver udskåret.

Man kan godt undlade kanelen.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.276 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HonningvaflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Teboller, engelske Prøv disse lækre engelske teboller, der selvfølgelig skal serveres til teen. På grund af...
• Jordbærtærte, bittersød med mascarponecremePrøv denne bittersøde jordbærtærte med mørdejsbund med lækker mascaponecreme som dessert...
• Hjemmebagt isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os