Logo

Christmas cake - julekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

300 g smør

300 g sukker

5 æg

50 g rosiner

2 dl hakkede tørrede svesker

50 g hakket sukat

50 g hakkede figner eller dadler

25 g hakkede nødder

reven skal af 1 citron

 

Smør og sukker røres sammen, og æggene tilsættes under omrøring et ad gangen.

Melet, iblandet de finthakkede dele, blandes i.

Dejen smøres ud i en smurt springform og bages på nederste rille ved 175°C i ca. 1 time.

Kagen serveres over­strøget med appelsinmarmelade og pyntet med fintreven chokolade.

Den kan eventu­elt stænkes med 1 dl rom eller cognac.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.442 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her