Logo

Ciabatta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Fordej:
50 g grahamsmel
100 g hvedemel
15 g gær
2 1/2 dl lunkent vand

Dej:
2 dl håndvarmt vand
1 tsk salt
1/2 dl olivenolie
400 g pizzamel

Rør fordejen sammen og lad den stå tildækket på køkkenbordet til næste dag.
Rør vand, salt og olivenolie i fordejen.
Tilsæt hvedemel og ælt dejen på maskine eller med melede hænder ved at løfte op i dejen fra skålens bund.
Dejen bliver mere smidig, efterhånden som den æltes.
Lad dejen hæve tildækket ca. to timer.
Tag den ud på et meldrysset bord og form den til et tøffelformet brød på ca. 30x15 cm, brug evt. en dejskraber til at skubbe kanterne ind med.
Efterhæv brødet tildækket 45 minutter.
Sigt hvedemel over brødet og bag det 20-25 minutter ved 225ºC på nederste ovnrille.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.613 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• NougatrouladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Crumble med frugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PanettoneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nougatis med blød nougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os