Logo

Ciabatta med tørgær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(6 brød)

1. dag: surdej
1/2 tsk tørgær
2 dl koldt vand
200 g hvedemel

Bland ingredienserne i et dejfad, dæk til med film eller et klæde, og lad surdejen stå i køleskab natten over.

2. dag:
2 tsk tørgær
1 1/2 dl lunkent vand
250 g hvedemel
1 tsk salt
2 1/2 dl olivenolie

Rør surdejen sammen med de nye ingredienser, og tryk den løse dej godt ned i en velsmurt form. Dejen pensles med olivenolie, dækkes med film og hæver i 2-3 timer. Del dejen i 6 dele, der formes til brød, som lægges på en smurt bage plade. Drys brødene med hvedemel, og lad dem efterhæve på et lunt sted i yderligere 1 time.
Tænd ovnen på 275°. Sæt brødene ind på midterste rille, og skru ned til 200°.
Bag brødene i ca. 25 min., og lad dem køle af på en bagerist.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.187 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Beskøjter fra NorgeBeskøjter er en meget hård kiks, der kan holde sig næsten uendeligt. Denne opskift stammer...
• Lækker SandkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brune og hvide fedtkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsincoulis letEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!