Logo

Citronmazarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g margarine
300 g sukker
3 æg
200 g hvedemel
150 g kogte kolde kartofler
1 dl citronsaft
reven skal af 1 citron
1 tsk bagepulver

Fedtstof og sukker piskes luftigt.
Æggene tilsættes skiftevis med hvedemel, bagepulver og purerede kartofler.
Citronskal og saft røres i dejen, der hældes i en velsmurt springform.
Kagen bages ved 175°C i ca. 1 ½ time.
Når den er kølet af, vendes den ud.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 962 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krumkager 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BerlinerrullenHvorfor det hedder en berlinerrulle vides ikke. Men denne roulade, med lækre ingredienser...
• LynmadbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kartoffelsuppe med brøndkarse + Appelsinkvark og havredrysEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!