Logo

Citronpie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
75 g smør
2-2 1/2 dl knuste kiks fx. Digestive
2 spsk sukker
Fyld:
3 æg
1 spsk reven citronskal
1 spsk reven appelsinskal
3/4 dl citronsaft
2 1/2 dl piskefløde

Smelt fedtstofffet og lad det køle.
Bland de knuste kiks (eller søde småkager) til en dej sammen med fedtstof og sukker.
Tryk dejen ud i en pieform med løs bund og bag bunden på nederste rille ved 200°C i ca 6-8 min.
Lad bunden køle.
Del æggene og pisk æggehviderne til hårdt skum og tilsæt 1- 1 1/2 dl sukker, lidt ad gangen, så er det lettere at få det blandet.
Pisk æggeblommerne med resten af sukkeret samt den revne skal. Tilsæt citronsaft. Pisk fløden til skum.
Bland flødeskum, æggehvide og æggeblommemassen forsigtigt.
Hæld massen over piebunden og sæt den i fryseren i ca 2-3 timer.
Tag pien ud 15 min før serveringen og tag den ud af formen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 779 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarberkage med kokos En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Canadisk nøddekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mors browniesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• LimesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os