Logo

Citronpie med marengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 portion mørdej med sukker

Fyld:
5 æg
100 g sukker
125 g blødt smør
1 tsk Maizena, stor
2 citroner, saften af
1 citron, fintreven skal af

Låg:
5 æggehvider
150 g sukker

Pisk æggene skummende med sukkeret. Pisk det bløde smør i.
Tilsæt Maizena, den revne citronskal og citronsaften.
Beklæd en 30 cm tærteform med mørdejen.
Hæld fyldet i og lad det bage ca. 20 minutter.
Pisk imens 4 æggehvider stive, tilsæt sukkeret og den sidste æggehvide, pisk færdigt og bred det ud over tærten.
Lad det bage til marengsen er hævet og let gylden - det tager ca. 15 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.960 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Amerikanske småkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kybyn - kibinai - kybynlarFra Litauen - nærmest en nationalret for nogle
• Blåbærflødeskum cupcakesDisse cupcakes har på grund af blåbærrene en utrolig flot farve. Cupcakes'ne er lette at...
• Abrikossauce 2Abrikossauce er en dejlig sauce som kan bringe sødme til både salte og syrlige retter.
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os