Logo

Citronsandkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g hvedemel
200 g smør
200 g æg
200 g melis
skallen fra en citron
1 tsk bagepulver

Rør smør og sukker hvidt.
Æg røres i lidt efter lidt og til sidst tilsættes sigtet hvedemel og bagepulver.
Rør citronskallen i.
Kom i en smurt sandkageform og bag ved 160°C i ca. 30 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.311 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hindbærsnitter 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sveske brødAt blande frugt i brødet er en fin gammel tradition. Sveskerne gør at brødet får en mørk...
• Italiensk brød med durumhvedeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbær- og citronparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os