Logo

Citronsandkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g hvedemel
200 g smør
200 g æg
200 g melis
skallen fra en citron
1 tsk bagepulver

Rør smør og sukker hvidt.
Æg røres i lidt efter lidt og til sidst tilsættes sigtet hvedemel og bagepulver.
Rør citronskallen i.
Kom i en smurt sandkageform og bag ved 160°C i ca. 30 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.432 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Groft madbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Små tomattærter -En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Petit fourEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksebøffer, panerede + RabarbergratinMediterran nydelse: Urter krydrer panaden, timianblade krydrer tomaterne. Dansk nydelse:...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!