Logo

Citronsandkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g hvedemel
200 g smør
200 g æg
200 g melis
skallen fra en citron
1 tsk bagepulver

Rør smør og sukker hvidt.
Æg røres i lidt efter lidt og til sidst tilsættes sigtet hvedemel og bagepulver.
Rør citronskallen i.
Kom i en smurt sandkageform og bag ved 160°C i ca. 30 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.227 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her