250 g   hvedemel 
125 g   smør 
½ tsk   salt 
½ dl   koldt vand 
1 æggeblomme 
 
Creme: 
200 g   sukker 
4 æggeblommer 
2 spsk   majsmel 
½ dl   citronsaft 
1 citron reven skal heraf 
Mørdej: 
Smørret smuldres med let hånd i melet. 
Saltet blandes i, og dejen samles hurtig med koldt vand og æggeblommen. 
Dejen må ikke bearbejdes for meget da den så bliver tung og løber ned af formens sider. 
Dejen pakkes ned i en aluform og lægges i køleskabet i ca. 1 time. 
En tærteform med løs bund (28-30 cm. diameter) smøres, dejen rulles 
ud med lidt hvedemel på bordet i ca. 4 mm tykkelse og lægges i formen. 
Sørg for at dejen trykkes helt op af formens kanter.
Sættes i en 200°C varm ovn i ca. 10 minutter til den er lysebrun. 
Mens tærtebunden bliver kold, piskes alle ingredienserne til cremen 
sammen og sættes på varmen. 
Pisk i cremen, til den jævner let. 
Sis gennem en sigte. 
Hæld den afkølede creme i tærtebunden.