Logo

Citrontærte med creme 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Citrontærte med creme 2

4 pers.

 

Dej:
100 g hvedemel
50 g smør
50 g sukker
2 æg
3 spsk vand

Fyld:
3 æg
150 g flormelis
2 citroner
80 g smør
4 cl piskefløde 38%

Dej:
Blødgør smøret, bland det med hvedemel til det har en smuldrede konsistens, bland sukkeret i, og lav en fordybning i blanding.

Tilsæt æggeblomme og vand og ælt det til det hænger sammen.

Sæt i køleskabet i 45 min.
Stryg hvedemel på bordet, rul dejen ud så der er plads til 4 små forme.

Spray med olie, og form dejen i formene.

Tag fire stykker alufolie, læg dem over dejen og fyld dem med ris/bønner for at holde dejen nede.
Bages i 10 minutter, ved 180°C.

Mix og pisk æg og sukker, tilsæt citronsaft og derefter fløde.
Smelt smørret og tilsæt det, hæld blandingen i formene og bag på 170°C i 30 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 980 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spansk appelsinsirup cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hjertevenlige scones ♥En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SøndagsstangEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte bananer med mandelsnitterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os