Logo

Comtessens smørkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
375 g hvedemel.
250 g smør.
4 æggeblommer.

Pynt:
2 spsk piskefløde.
sukker

Ælt hvedemel, smør og æggeblommer sammen og lad dejen hvile i køleskabet i en time.
Rul dejen ud. Udstik små runde kager, med et snapseglas.
Dyp dem i fløde og vend dem i sukker.
Sæt dem på en bageplade med bagepapir.
Bages 10 - 12 min. midt i ovnen ved 185°C.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 813 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RismelsplesknerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugttærte med danske frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Savarin Kage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberkompot med yoghurttimbaleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os