Logo

Comtessens smørkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
375 g hvedemel.
250 g smør.
4 æggeblommer.

Pynt:
2 spsk piskefløde.
sukker

Ælt hvedemel, smør og æggeblommer sammen og lad dejen hvile i køleskabet i en time.
Rul dejen ud. Udstik små runde kager, med et snapseglas.
Dyp dem i fløde og vend dem i sukker.
Sæt dem på en bageplade med bagepapir.
Bages 10 - 12 min. midt i ovnen ved 185°C.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.088 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?