Logo

Comtessens smørkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

375 g hvedemel.
250 g smør.
4 æggeblommer.

Pynt:
2 spsk piskefløde.
sukker

Ælt hvedemel, smør og æggeblommer sammen og lad dejen hvile i køleskabet i en time.
Rul dejen ud. Udstik små runde kager, med et snapseglas.
Dyp dem i fløde og vend dem i sukker.
Sæt dem på en bageplade med bagepapir.
Bages 10 - 12 min. midt i ovnen ved 185°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.722 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her