Logo

Connys Rabarberkage - bradepandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


#

400-500 g rabarber
100 g smør el. margarine
250 g sukker (3 dl)
evt. lidt kokos eller mandler
1 æg
180 g hvedemel (3 dl)
1 tsk bagepulver
1 1/2 dl mælk


Tilbehør:
1/2 l cremefraiche
1 1/2 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker
*


Skyl og snit rabarberne fint. Rør fedtstof og sukker godt sammen.
Rør ægget i.
Tilsæt hvedemel, bagepulver og mælk og bland raberberne i.
Kom dejen i et smurt ovnfast fad eller bradepande og bag kagen 45-50 min. ved 180 °C.
Server den lun med cremefraiche, der er rørt med sukker og vaniljesukker.




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.607 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladekage med flødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Maries ÆblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• DrømmekageOpskrift på en lækker og syndig drømmekage.
• Mandelfromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os