Logo

Crumble med frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(til 8 personer)

Crumble:
75 g hvedemel,
50 g havregryn,
50 g finthakkede nødder,
75 g brun farin,
1 nip salt,
75 g smør

Bærfyld:
2 store æbler,
400 g blandede bær - evt. frosne,
2 spsk honning

Bland hvedemel, havregryn, nødder, brun farin og salt.
Smuldr smørret heri.
Blandingen skal være løs og ikke som en fast dej.
Skær æblerne i tern, bland med bær og honning.
Fordel frugten i et tærtefad på cirka 25 cm.
Smuldr dejen ud over frugten og bag 30-35 minutter ved 185ºC.
Serveres lun med græsk yoghurt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.928 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her