Logo

Daddelkage med figner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

4 æggeblommer

4 æggehvider

200 g sukker

100 g grofthakkede valnødder

150 g skårne dadler uden sten

170 g hvedemel

2 tsk bagepulver

 

Pisk æggeblommerne godt med sukkeret og bland de hakkede valnødder og dadler i melet sammen med bagepulveret.

Pisk æggehviderne stive og rør først melblan­dingen i æggesukkermassen og så de stift­piskede æggehvider.

Kom dejen i en smurt form og bag den i ovnen ved 180°C ca. 1 time.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.423 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kransekagebund med frugt i geléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Banan-squashkageDejlig kage med banan og squash der kan serveres som dessert eller måske til...
• Luksuriøs æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Karamelsauce 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os