Logo

Daddelkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
400 g stenfri dadler
2 ½ dl vand
85 g sukker
175 g margarine
2 æg
1 tsk natron
1 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
180 g hvedemel

Læg vand og dadler i en gryde.
Lad blandingen koge ved svag varme og rør nu og da, så dadlerne bliver til mos.
Tilsæt sukker og fedtstof.
Tag gryden fra varmen og pisk til massen er kølet af.
Tilsæt æggene et af gangen.
Bland resten af de tørre ingredienser sammen og kom dem i dejen.
Hæld dejen i en smurt og raspdrysset form.
Bag kagen i ovnen knapt 1 time ved 170°C.
Kagen er færdigbagt når den løsner sig fra kanten.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.000 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?