Logo

Sprød jordbærtærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bund:
4 dl hvedemel
150 g smør
1 æg

Fyld:
3 dl piskefløde
1 æg
1 spsk Maizena
3 spsk sukker
1-2 spsk vaniljesukker
500 g jordbær i skiver
1 dl ribsgelé

Hak hvedemel og smør sammen, tilsæt ægget og ælt det hurtigt sammen til en dej. Brug evt. foodprocessor. Lad dejen hvile i køleskabet i ca. 30 min.
Pisk fløde, æg, Maizena og sukker sammen i en gryde. Lad det koge op under omrøring til en tyk creme og smag til med vaniljesukker.
Afkøl.

Rul dejen ud og læg den i en tærteform med aftagelig bund. Prik dejen og bag tærtebunden ved 200° i 15-20 min. Afkøl.

Fordel cremen i tærtebunden, læg de skivede jordbær dekorativt ovenpå. Smelt ribsgeléen og fordel den over jordbærrene. Lad tærten stå koldt, til geléen er stivnet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.301 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her