Logo

Daddelmuffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
20 g smør
50 g brun farin eller muscovadosukker
2 æg
2 dl kærnemælk
150 g hvedemel
2 tsk bagepulver
50 g udstenede dadler
30 g valnødder
 
Rør smør og sukker sammen til det er cremet.
Rør æggene i et ad gangen og rør derefter kærnemælk i.
Sigt hvedemel og bagepulver i dejen og vend hakkede dadler og valnødder i.
Fordel dejen i muffinforme og bag dem i ovnen ved 200ºC i ca. 15 min.
 
Ca. 123 kcal. pr. muffin og ca. 234 kcal pr. 100 g
Kulhydrat 58 %
Protein 12 %
Fedt 31 %
Muffins'ne er velegnede til frysning
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.275 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?