Logo

Daddel-nøddekage - mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g smør
3 mellemstore æg
1 tsk vanilje
100 g hvedemel, sigtet
1 tsk bagepulver
12 dadler, hakkede
25 g mandler, hakkede
40 g valnødder, hakkede
1 spsk honning

En kageform fores med pergamentpapir.
Smørret kommes i en glasskål og smeltes i ovnen 45 sekunder ved 100%.
Pisk æg og sukker sammen i en stor skål, tilsæt det smeltede smør, vaniljesukker, hvedemel, bagepulver, dadler og valnødder.
Bland alt godt sammen og hæld dejen i formen.
Sæt kagen i ovnen i 6 minutter ved 100%.
Drej formen 1 gang under bagningen.
Lad kagen hvile 5 minutter og vend den ud på et fad.
Når kagen er kold, smeltes honningen i 45 sekunder ved 100% og hældes over kagen.

Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.040 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?