Logo

Daddel-nøddekage - mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

150 g smør
3 mellemstore æg
1 tsk vanilje
100 g hvedemel, sigtet
1 tsk bagepulver
12 dadler, hakkede
25 g mandler, hakkede
40 g valnødder, hakkede
1 spsk honning

En kageform fores med pergamentpapir.
Smørret kommes i en glasskål og smeltes i ovnen 45 sekunder ved 100%.
Pisk æg og sukker sammen i en stor skål, tilsæt det smeltede smør, vaniljesukker, hvedemel, bagepulver, dadler og valnødder.
Bland alt godt sammen og hæld dejen i formen.
Sæt kagen i ovnen i 6 minutter ved 100%.
Drej formen 1 gang under bagningen.
Lad kagen hvile 5 minutter og vend den ud på et fad.
Når kagen er kold, smeltes honningen i 45 sekunder ved 100% og hældes over kagen.

Tips: Opskriften er beregnet til mikroovn med en nytteeffekt på 750 watt ved 100%


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.774 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flødeostekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage med 3 slags chokoladerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• NougatrouladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marengs med yoghurtcreme og frugt - alletiders lækre dessertFantastisk flot, lækker og let marengs med yoghurtskum og frisk frugt. Så let og en oplagt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os