Logo

Daim-tærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 Personer

Bund:
3 æggehvide
150 g sukker
150 g mandler
Fyld:
3 æggeblommer
100 g sukker
3 dl piskefløde
4 stk Daim eller 2 "dobbelte"

Pisk hviderne stive og vend sukkeret i.
Pisk massen helt stiv. Mal mandlerne med skallen på og vend dem i.
Kom dejen i en smurt springform og bag den ca. 30 min. ved 170ºC. Lad bunden blive helt kold. Pisk æggeblommerne med sukkeret, til det er lyst og skummende. Piske fløden og vend den i. Hak chokoladen groft og vend den i. Kom denne masse oven på bunden.
Dæk den til og sæt den i fryseren mindst 4 timer. Løsn tærten i kanten og tag den ud af formen.
Lad den stå ca. 20 min., inden den spises.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (13 stemmer)
Siden er blevet set 10.417 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Amerikansk Lagkage med KahluaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kuvertbrød, flutes og flere andre brødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommetærte med nøddesirupBlommetærte er perfekt at lave i sommer/efterårs perioden hvor det er sæson for danske...
• Abrikosguf Abrikosguf er dessert som består af abrikoser med makronner og is. en dejlig sommer...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os