Logo

Daimlagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 lagekagebunde (gerne de gode fra bageren)
2 plader Daim
6 spsk jordbærmarmelade
 
Cremefyld;
4 past. æggeblommer
4 spsk flormelis
1  ½ tsk vaniljesukker
¼ ltr. piskefløde
1 blad husblas
1 rulle marcipan
 
Bag evt. lagkagebunde
Æggeblommer piskes med flormelis og vaniljesukker, til det er luftigt.
Pisk fløden, og rør det forsigtigt sammen.
Husblas lægges i vandbad i 5 min. og tilsættes cremen.
Lad det stå mens Daim hakkes groft.
Halvdelen af marmeladen smøres ud på lagkagebunden og halvdelen af
cremen
smøres på, drys med  ½ Daim. gentag med et lag mere.
Marcipan udrulles og lægges over kagen drys lidt daim til pynt.
Tips: den kan evt. fryses så man har en lækker isdessert.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.761 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bourdaloue med karamelliserede mandler cupcakesBetegnelsen "Bourdaloue" signalerer, at der indgår pærer og mandler i den pågældende ret....
• Mandeltærte med punchcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chilistykker En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bagt æblekageDu kan bage æblekage hele året med denne opskrift. Skulle det ske, at du har noget...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!