Logo

De bedste pølsehorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

25 g gær
3 dl mælk
100 g smør
1 tsk salt
1 tsk sukker
1 æg
ca 600 g hvedemel
32 brunch-pølser eller 16 alm. pølser skåret i halve
Ketchup
Æg til pensling
 
Mælken lunes og gæren røres ud heri.
Smørret smuldres med fingrene i melet til det ligner revet ost.
Mælken med gæren, salt, sukker og æg tilsættes og dejen æltes glat og smidig.
Dejen hæver overdækket 1 time.
Dejen æltes herefter let igennem og deles i 4 lige store stykker, der hver rulles ud til en cirkel og deles i 8 trekanter (der skal være 32 trekanter ialt).
En lille klat ketchup lægges på hver trekant sammen med en pølse og trekanten rulles sammen fra den brede ende og lægges med snippen nedad på bageplade.
Hornene efterhæver 30 minutter, pensles med æg og bages 15-20 min i forvarmet ovn ved 200°C.
 

Variation: I stedet for pølser, kan man fylde hornene med revet ost og skinkestrimler.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.487 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Saras lækre mandelæblepieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Græske visitkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spanske churros 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødgrød med fløde 2En ægte dansk sommerklassiker her i luksusudgave med masser af bær. Brug de bær, du har...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!