Logo

Den der du ved nok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

400 g sukker 
4 æg
450 g hvedemel
5 tsk vanilje
5 spsk cacao
4 tsk bagepulver 
33/4 dl mælk
300 g smeltet margarine
 
Glasur:
200 margarine
7 spsk kaffe
375 g flormelis
31/2 spsk cacao
300 g kokos
3 tsk vaniljesukker


Sukker og æg piskes godt.
Hvedemel, vanilje, kakao og bagepulver blandes skiftevis med mælken i dejen.
Til sidst røres den smeltede, afkølede margarine i.
Bages i en smurt bradepande ca. 28 x 41 cm. ved 190°C i ca. 25 min.
Når kagen er afkølet - ikke helt kold - lægges kakaoglasur på hele
overfladen.
Alle ingredienser til glasuren varmes i en gryde og påsmøres.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.745 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?