Logo

Den gode julekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

225 g smør
225 g sukker
6 æg
reven skal og saft af 1 appelsin
425 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 dl rom
 
Fyld:
100 g rosiner
125 g korender
100 g hakkede dadler
75 g hakkede valnødder
50 g sukat
50 g pomeransskal
50 g cocktailbær
3 spsk hvedemel
 
Rør fedtstof og sukker godt sammen.
Rør æggene i et ad gangen.
Rør godt efter hvert.
Tilsæt appelsinskal og -saft.
Bland hvedemel og bagepulver og rør det i sammen med rommen.
Bland alt fyldet med de 3 spsk hvedemel og bland det i dejen.
Kom dejen i en smurt springform og pynt med nogle hele valnødder.
Bag kagen 1-1 ¼ time ved 175ºC.
Lad kagen afkøle på en bagerist.
 
Tips: Kagen er fryseegnet. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.880 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her