Logo

Den gode julekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
225 g smør
225 g sukker
6 æg
reven skal og saft af 1 appelsin
425 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 dl rom
 
Fyld:
100 g rosiner
125 g korender
100 g hakkede dadler
75 g hakkede valnødder
50 g sukat
50 g pomeransskal
50 g cocktailbær
3 spsk hvedemel
 
Rør fedtstof og sukker godt sammen.
Rør æggene i et ad gangen.
Rør godt efter hvert.
Tilsæt appelsinskal og -saft.
Bland hvedemel og bagepulver og rør det i sammen med rommen.
Bland alt fyldet med de 3 spsk hvedemel og bland det i dejen.
Kom dejen i en smurt springform og pynt med nogle hele valnødder.
Bag kagen 1-1 1/4 time ved 175ºC.
Lad kagen afkøle på en bagerist.
 
Tips: Kagen er fryseegnet. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.174 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblerulle - StrudelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Koldhævede rugbollerGode grove boller med smag og fylde. Nyd bollerne til morgenæg, med pålæg til frokost, i...
• Appelsin-MandelkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler med flødecreme - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os