Logo

Dessertkage med dadler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

4 æg

200 g sukker

100 g mørk chokolade

2 dl grofthakkede dadler

60 g hvedemel

1 tsk bagepulver

Fyld:

1 dl æblemos

2 ½ dl piskefløde

høvlet chokolade og valnøddekerner

 

Pisk æg og sukker godt sammen.

Hak cho­koladen groft og bland den med dadlerne.

Vend begge dele sammen i melet med bag­epulveret.

Fordel dejen i to lagkageforme og bag dem ved 200°C i ca. 15 min.

Pisk fløden til skum og fordel æblemosen mellem bundene og kom halvdelen af flødeskummet på over øverste bund.

Drys med høvlet chokolade og valnøddekerner.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.589 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her