Logo

Det gode brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 ¾ dl vand
½ dl kærnemælk
¼ pk gær
150 g grahamsmel
150 g durumhvede
2 tsk salt
450 g hvedemel
5 g smør (til pensling)

1. Rør væske med gær og groft hvedemel og lad det stå i ti minutter.
2. Rør slat, durumhvede og hvedemel i dejen til den slipper - fortsæt med at ælte i 10 minutter. Dæk med vådt viskestykke og stil til hævning i køleskab minimum 12 timer.
3. Slå dejen ned og form den til en kugle - lad den hvile 10 minutter før brødet spændes op. Lad det efterhæve til dobbeltstørrelse ca, 1 ½ time, tildækket.
4. Sæt i kold ovn og bag kun med undervarme v. 165ºC til brødet lyder hult når du slår på bunden af det, ca. 1 ½ time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.564 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her