Logo

Durum flutes 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 stk

½ l vand
12 g gær
250 g italiensk hvedemel tipo 00
250 g durummel, fin
1 spsk salt
ca. 200 g durummel, fin
æg til pensling
 
Rør gæren ud i vandet i en stor skål.
Tilsæt 250 g italiensk hvedemel og 250 g durummel.
Rør dejen godt igennem og stil skålen med dej i køleskabet 10-12 timer.
Tag dejen ud af køleskabet og tilsæt salt og ca. 200 g durummel lidt ad gangen.
Ælt dejen grundigt igennem, helst på maskine og gerne 15-20 min..
Tag dejen op på bordet og del den i tre kugler.
Dejen må endelig ikke blive for tør, så undgå at komme mere hvedemel i end angivet.
Læg et tørt viskestykke over dejen og lad den hvile til den er blevet ca. 25% større. Ælt dejen igennem og form den til flûtes og læg dem på bagepapir på bagepladen..
Læg igen viskestykket over og lad den hæve ca. 25%.
Tænd ovnen på den højest mulige varme.
Pensl flûtes med sammenpisket æg og skær revner på skrå af flûtene.
Kom brødet i ovnen, .skru ned på 210ºC og bag flûtene i ca. 20 minutter.
 
Tips: Bag flûtene med damp de første 10 minutter, ved fx at komme lidt vand i en bradepande i bunden af ovnen.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.324 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her