Logo

Durum flutes 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Godt lyst madbrød, med durum melets karakteristiske og lækre smag.
 
3,5 dl lunkent vand
50 g gær
1 spsk olivenolie
2 tsk salt
225 g durum hvedemel
400-425 g hvedemel
 
Vand og gær røres sammen.
Derefter tilsættes durum hvedemelet og saltet.
Tilsæt derefter olien og rør godt.
Tilsæt tilsidst hvedemel.
Dejen kan udmærket røres på røremaskine eller med håndmixer.
Dejen hæver 45 minutter og slås ned.
Form 2 lange flûte og rids spalter med en kniv.
Pensel med vand og drys med rigeligt durum hvedemel.
Brødene skal ikke efterhæve, men kommes direkte i ovnen.
Bages 30 minutter ved 200ºC.
Brødet må gerne være meget sprødt.
Kan serveres til al slags mad.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.607 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bara Brith Welsh fruitcake - 2 g fedtBara Brith er frugtkage, der oprindeligt stammer fra Wales. Den laves typisk med rosiner,...
• Luksus boller 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Brownies 2 En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ApfelstrudelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os