Logo

Durum flutes 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Godt lyst madbrød, med durum melets karakteristiske og lækre smag.
 
3,5 dl lunkent vand
50 g gær
1 spsk olivenolie
2 tsk salt
225 g durum hvedemel
400-425 g hvedemel
 
Vand og gær røres sammen.
Derefter tilsættes durum hvedemelet og saltet.
Tilsæt derefter olien og rør godt.
Tilsæt tilsidst hvedemel.
Dejen kan udmærket røres på røremaskine eller med håndmixer.
Dejen hæver 45 minutter og slås ned.
Form 2 lange flûte og rids spalter med en kniv.
Pensel med vand og drys med rigeligt durum hvedemel.
Brødene skal ikke efterhæve, men kommes direkte i ovnen.
Bages 30 minutter ved 200ºC.
Brødet må gerne være meget sprødt.
Kan serveres til al slags mad.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.234 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?