Logo

Makronlagkage med banan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g makroner
1 pk. lagkagebunde
5 spsk kirsebærvin
1 glas dessertkirsebær
1 ½ bananer
50 g chokolade
3 dl piskefløde
50 g hasselnøddeflager
 
Creme:
2 æggeblommer
2 spsk sukker
2 tsk Maizena
2 dl mælk
 
Creme: Æggeblommer, sukker, Maizena og mælk koges op under konstant piskning, til den bliver tyk.
Bananerne skrælles og moses ud.
Vend bananerne i cremen.
Fløden piskes stiv, og halvdelen vendes i cremen.
Makronerne knuses og vædes med kirsebærvin.
Lagkagen lægges sammen med makroner og creme.
Kagen sættes på køl et par timer. 
Chokoladen smeltes og piskes ned i den anden halvdel af fløden.
Chokofløden smøres på lagkagens top og kant.
Kirsebærrene hakkes og drysses på toppen og hasselnøddeflagerne ristes og duppes på kanten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.013 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her