Logo

Makronkager 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125g plantemargarine
3 æg
125g sukker
125g hvedemel
2 tsk vaniljesukker
ca. 300g knuste makroner
Små papirforme

Smelt plantemargarine
Pisk æg og sukker til en skummende masse
Deri blandes hvedemel og vaniljesukker
De knuste makroner og det smeltede plantemargarine tilsættes
Dejen fordeles nu i ca. 20 papirforme og bages i en forvarmet ovn ved
200°C.
Kagerne er færdige når man kan stikke en strikke på i, og dejen ikke
hænger fast på den
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.121 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• NøddechokoladekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• DaglejerbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PeanutkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddebunde med appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os